Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (8)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Старкова Е$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.

Лемешко А. В. 
Метод оптимизации процесса передачи данных в рамках тср-сеансов [Електронний ресурс] / А. В. Лемешко, Е. В. Старкова // Системи обробки інформації. - 2010. - Вип. 2. - С. 116-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2010_2_26
Проведен анализ существующих версий протокола ТСР, а также перспективных решений в области управления передачей пакетов на транспортном уровне Эталонной модели взаимодействия открытых систем. Выявлен ряд недостатков математических моделей и методов, положенных в основу данного протокола, устранение которых связано с оптимизацией соответствующих сетевых параметров. Предложен подход к решению задачи оптимизации, основанный на динамической модели ТСР-сеансов и учитывающий ряд условий-ограничений, направленных на обеспечение заданных показателей качества и устойчивости ТСР-сеансов.
Попередній перегляд:   Завантажити - 524.448 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Баль-Прилипко Л. 
Соя у виробництві плавлених молоковмісних продуктів [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Л. Шевченко, Е. Старкова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_5_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.027 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Баль-Прилипко Л. 
Технологічні аспекти застосування солі у сучасній м’ясній промисловості [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Е. Старкова, І. Грот, М. Соломчук // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 601.253 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Баль-Прилипко Л. В. 
Напрями, досягнення та перспективи біотехнології у харчовій промисловості [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, М. В. Патика, Б. І. Леонова, Е. Р. Старкова, А. І. Брона // Мікробіологічний журнал. - 2016. - Т. 78, № 3. - С. 99-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2016_78_3_12
Проведено аналітичний скринінг можливостей біотехнології у харчовій промисловості. Окреслено основні напрями застосування біотехнологічних досліджень і розробок, охарактеризовано доцільність і актуальність використання генної інженерії, спеціалізованих штамів мікроорганізмів і ферментних препаратів під час виробництва харчової продукції з функціональною спрямованістю, високим рівнем якості та безпечності. Сформульовано найважливіші вимоги та критерії вибору біотехнологічної складової для різних сфер харчової галузі. Узагальнено наукові досягнення біотехнології та генної інженерії, які сприяють розвитку інновацій у створенні продуктів для здорового харчування, надають змогу реалізувати потенціал цього напряму.
Попередній перегляд:   Завантажити - 333.006 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Еременко A. С. 
Анализ влияния состояния интерфейса на динамику загруженности очереди на маршрутизаторе телекоммуникационной сети [Електронний ресурс] / A. С. Еременко, Т. Н. Лебеденко, Е. В. Старкова // Телекомунікаційні та інформаційні технології. - 2015. - № 3. - С. 45-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vduikt_2015_3_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 613.116 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Старкова Е. В. 
Анализ устойчивости ТСР-сеансов современных компьютерных сетях [Електронний ресурс] / Е. В. Старкова // Наукові записки Українського науково-дослідного інституту зв'язку. - 2015. - № 5. - С. 52-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nzundiz_2015_5_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 798.012 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Губанков С. В. 
Управление трафиком и преимущества технологии MPLS [Електронний ресурс] / С. В. Губанков, А. В. Мартиненко, Е. В. Старкова, К. В. Герасименко // Системи управління, навігації та зв'язку. - 2014. - Вип. 2. - С. 111-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/suntz_2014_2_25
Рассмотрены возможности управления трафиком и преимущества использования технологии MPLS в компьютерных сетях.
Попередній перегляд:   Завантажити - 46.217 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Губанков С. В. 
Современные системы передачи данных [Електронний ресурс] / С. В. Губанков, А. В. Мартиненко, Е. В. Герасименко К. В. Старкова // Системи управління, навігації та зв'язку. - 2014. - Вип. 3. - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/suntz_2014_3_27
Рассмотрены современные существующие системы передачи данных и их особенности.
Попередній перегляд:   Завантажити - 59.396 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Баль-Прилипко Л. 
Вдосконалення біотехнології солених м’ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Е. Старкова // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 369.015 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Баль-Прилипко Л. 
Застосування математичного моделювання у виробництві копчено-вареного балика "голосіївський" [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Н. Слободянюк, Е. Старкова, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_3_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 500.404 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Земляной М. В. 
Подходы к использованию UNetLab при создании экспериментальных стендов телекоммуникационных сетей [Електронний ресурс] / М. В. Земляной, Е. В. Старкова, К. В. Герасименко, К. А. Трапезон // Проблеми телекомунікацій. - 2016. - № 1. - С. 101-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prtel_2016_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 849.561 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Голембовська Н. 
Виготовлення дієтичних варених ковбас з додаванням біологічно-активної добавки насіння чіа [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Б. Леонова, Е. Старкова, О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 33-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_6_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 324.961 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Баль-Прилипко Л. В. 
Використання ікри равликів для корекції наслідків радіаційного впливу іонізуючого випромінювання в малій дозі [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, Л. П. Дерев’янко, Н. М. Слободянюк, Е. Р. Старкова, О. С. Андрощук // Ядерна фізика та енергетика. - 2018. - Т. 19, № 2. - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/yadf_2018_19_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 376.006 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Баль-Прилипко Л. В. 
Виробництво м’ясних сиров’ялених снеків: перспективи та конкурентоспроможність [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова, Е. Р. Старкова, М. З. Паска // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 90. - С. 79-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_90_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 377.809 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Баль-Прилипко Л. В. 
Науково-практичні аспекти регулювання властивостей водного компоненту рецептур м’ясних продуктів [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова, Е. Р. Старкова, О. П. Сокирко, Г. І. Брона // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 46-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 841.974 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Баль-Прилипко Л. В. 
Вдосконалення біотехнології копчено-вареного балику з використанням бактеріального препарату Bactoferm Cs-300 та композиції багатокомпонентного розсолу [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, Е. Р. Старкова // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 22-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 293.878 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського