Пошуковий запит: (<.>A=Старкова Е$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. |
Лемешко А. В. Метод оптимизации процесса передачи данных в рамках тср-сеансов [Електронний ресурс] / А. В. Лемешко, Е. В. Старкова // Системи обробки інформації. - 2010. - Вип. 2. - С. 116-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2010_2_26 Проведен анализ существующих версий протокола ТСР, а также перспективных решений в области управления передачей пакетов на транспортном уровне Эталонной модели взаимодействия открытых систем. Выявлен ряд недостатков математических моделей и методов, положенных в основу данного протокола, устранение которых связано с оптимизацией соответствующих сетевых параметров. Предложен подход к решению задачи оптимизации, основанный на динамической модели ТСР-сеансов и учитывающий ряд условий-ограничений, направленных на обеспечение заданных показателей качества и устойчивости ТСР-сеансов.
|
2. |
Баль-Прилипко Л. Соя у виробництві плавлених молоковмісних продуктів [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Л. Шевченко, Е. Старкова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_5_3
|
3. |
Баль-Прилипко Л. Технологічні аспекти застосування солі у сучасній м’ясній промисловості [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Е. Старкова, І. Грот, М. Соломчук // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_5
|
4. |
Баль-Прилипко Л. В. Напрями, досягнення та перспективи біотехнології у харчовій промисловості [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, М. В. Патика, Б. І. Леонова, Е. Р. Старкова, А. І. Брона // Мікробіологічний журнал. - 2016. - Т. 78, № 3. - С. 99-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2016_78_3_12 Проведено аналітичний скринінг можливостей біотехнології у харчовій промисловості. Окреслено основні напрями застосування біотехнологічних досліджень і розробок, охарактеризовано доцільність і актуальність використання генної інженерії, спеціалізованих штамів мікроорганізмів і ферментних препаратів під час виробництва харчової продукції з функціональною спрямованістю, високим рівнем якості та безпечності. Сформульовано найважливіші вимоги та критерії вибору біотехнологічної складової для різних сфер харчової галузі. Узагальнено наукові досягнення біотехнології та генної інженерії, які сприяють розвитку інновацій у створенні продуктів для здорового харчування, надають змогу реалізувати потенціал цього напряму.
|
5. |
Еременко A. С. Анализ влияния состояния интерфейса на динамику загруженности очереди на маршрутизаторе телекоммуникационной сети [Електронний ресурс] / A. С. Еременко, Т. Н. Лебеденко, Е. В. Старкова // Телекомунікаційні та інформаційні технології. - 2015. - № 3. - С. 45-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vduikt_2015_3_9
|
6. |
Старкова Е. В. Анализ устойчивости ТСР-сеансов современных компьютерных сетях [Електронний ресурс] / Е. В. Старкова // Наукові записки Українського науково-дослідного інституту зв'язку. - 2015. - № 5. - С. 52-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nzundiz_2015_5_9
|
7. |
Губанков С. В. Управление трафиком и преимущества технологии MPLS [Електронний ресурс] / С. В. Губанков, А. В. Мартиненко, Е. В. Старкова, К. В. Герасименко // Системи управління, навігації та зв'язку. - 2014. - Вип. 2. - С. 111-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/suntz_2014_2_25 Рассмотрены возможности управления трафиком и преимущества использования технологии MPLS в компьютерных сетях.
|
8. |
Губанков С. В. Современные системы передачи данных [Електронний ресурс] / С. В. Губанков, А. В. Мартиненко, Е. В. Герасименко К. В. Старкова // Системи управління, навігації та зв'язку. - 2014. - Вип. 3. - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/suntz_2014_3_27 Рассмотрены современные существующие системы передачи данных и их особенности.
|
9. |
Баль-Прилипко Л. Вдосконалення біотехнології солених м’ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Е. Старкова // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_3
|
10. |
Баль-Прилипко Л. Застосування математичного моделювання у виробництві копчено-вареного балика "голосіївський" [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Н. Слободянюк, Е. Старкова, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_3_9
|
11. |
Земляной М. В. Подходы к использованию UNetLab при создании экспериментальных стендов телекоммуникационных сетей [Електронний ресурс] / М. В. Земляной, Е. В. Старкова, К. В. Герасименко, К. А. Трапезон // Проблеми телекомунікацій. - 2016. - № 1. - С. 101-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prtel_2016_1_10
|
12. |
Голембовська Н. Виготовлення дієтичних варених ковбас з додаванням біологічно-активної добавки насіння чіа [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Б. Леонова, Е. Старкова, О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 33-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_6_10
|
13. |
Баль-Прилипко Л. В. Використання ікри равликів для корекції наслідків радіаційного впливу іонізуючого випромінювання в малій дозі [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, Л. П. Дерев’янко, Н. М. Слободянюк, Е. Р. Старкова, О. С. Андрощук // Ядерна фізика та енергетика. - 2018. - Т. 19, № 2. - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/yadf_2018_19_2_11
|
14. |
Баль-Прилипко Л. В. Виробництво м’ясних сиров’ялених снеків: перспективи та конкурентоспроможність [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова, Е. Р. Старкова, М. З. Паска // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 90. - С. 79-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_90_18
|
15. |
Баль-Прилипко Л. В. Науково-практичні аспекти регулювання властивостей водного компоненту рецептур м’ясних продуктів [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова, Е. Р. Старкова, О. П. Сокирко, Г. І. Брона // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 46-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_10
|
16. |
Баль-Прилипко Л. В. Вдосконалення біотехнології копчено-вареного балику з використанням бактеріального препарату Bactoferm Cs-300 та композиції багатокомпонентного розсолу [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, Е. Р. Старкова // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 22-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_5
|